Over mij

Het gezicht van Renard Personal Support: 

Mijn naam is Mirjam Denneman-Vos, ik ben opgegroeid in Volendam. Hèt dorp waar alles draait om hard werken, de boel op orde hebben en het hebben van structuur. Overzicht, kalmte en organiseren zijn mij dan ook met de paplepel ingegoten.

In 2017 vond ik het tijd om mijn vleugels uit te slaan, na 15 jaar voor een fantastische organisatie te hebben gewerkt. Ik wil mijn kennis delen met particulieren en met bedrijven. Mijn grote passie is organiseren, zowel voor events als het organiseren van personen en/of afdelingen. Ik vind het heerlijk om ervoor te zorgen dat alles soepel loopt.

De wens om mijn talenten ook in te zetten als professional organizer, kwam door de ervaring van veel werkende ouders in mijn omgeving.  Ik heb twee jonge kinderen, dus ik ken het gevoel van chaos. Mijn ervaring is dat rust in je hoofd, omdat andere zaken op orde zijn, ook betekent dat je veel beter kunt omgaan met de ‘kleine’ chaos in het leven. Ik help ook anderen graag aan dit gevoel om alles lekker op de rails te krijgen en te houden.

U kunt mij ook vinden via: