Aanbevelingen

Brenda Slagter, Director BS Original (as you can be)

Mirjam heb ik leren kennen bij de organisatie van diverse (learning)events. Zij is bijzonder vakkundig en efficiënt in haar wijze van organiseren en blinkt uit met haar oog voor detail. Ze is daarnaast zorgzaam en attent. Nooit eerder heb ik zo vol vertrouwen zaken over kunnen laten aan iemand anders. Ze is punctueel, grondig en bijzonder zorgvuldig zonder rigide te zijn. Ze was in alle gevallen mijn rechterhand en geweten; Mirjam denkt overal aan.

Bij de opstart van mijn eigen bedrijf toonde ze haar talent als personal organiser. Met haar grondige hands-on mentaliteit en praktische adviezen wist ze in korte tijd overzicht en structuur te bieden. Verrassend genoeg niet alleen aan de zakelijke kant maar ook bij de BV Thuis. Ondanks dat ze veel persoonlijke zaken heeft gezien, is dit op geen enkel moment bedreigend of op wat voor manier dan ook vervelend geweest. Ik realiseerde me achteraf dat dit dankzij Mirjam’s integriteit en coachende aanpak is die zich kenmerkt als ‘respectvol confronterend’.

Ditri Zandstra MBA, Director Global Services at Anthos International

Ik beveel Mirjam graag aan.

Mirjam is betrokken, persoonlijk en werkt gestructureerd. Ze durft besluiten te nemen, denkt mee en draagt creatieve oplossingen aan. De aard van het werk waarin ik Mirjam heb meegemaakt stelde hoge eisen aan het omgaan met vertrouwelijkheid, effectief werken in een informele, complexe omgeving en output leveren zonder fouten. Dit ging Mirjam heel goed af en daarom vind ik de stap die ze nu heeft gemaakt – in de breedte en in het ondernemerschap – een hele mooie en logische.

Marije de Rooij, Director Private clients / Client Advisor at Anthos International

Na zestien jaar met Mirjam te hebben samengewerkt, waarvan vele jaren als mijn directe assistente en het laatste stukje als zelfstandige, kan ik haar zeker aanbevelen!
Mirjam is een harde werker, verstouwt veel en snel, denkt mee. Heeft ontzettend veel plezier in het organiseren van kleinere en grotere evenementen, van een teambijeenkomst op een bijzondere plek tot een conferentie. En doet dat tot in de puntjes verzorgd! Samen doorspreken, dan loslaten en jezelf met de inhoud gaan bezig houden – heel efficient!Ook als persoonlijk assistent zorgt zij ervoor dat je kunt focussen op je eigen rol – zij neemt de randvoorwaarden voor haar rekening.
Supertrots op Mirjam dat ze de stap heeft genomen om voor zichzelf te beginnen! Ik klop vast weer een keer bij haar aan!

Alexandra Douwes, co-founder at Purpose Generation, USA

I have had the pleasure of working with Mirjam in a variety of capacities, most notably on event management and execution. Mirjam’s organizational skills are unparalleled and she upholds a very high level of professionalism at all times. She is constantly thinking one step ahead and her attention to detail never fails to impress me. I would trust Mirjam with any task or outcome. Her can-do attitude makes her an excellent partner and flawless executor.

Hanneke Cunnen, Head of Operations, Anthos Bank

Mirjam is een ontzettend harde werker die op een hele systematische en praktische manier zaken effectief en efficiënt aan kan vliegen. Ze overziet alles heel goed en stuurt altijd tijdig bij. Ze laat zich niet van de kaart brengen door onverwachte veranderingen en kan onder druk heel goed haar hoofd koel houden. Mirjam is optimistisch, vriendelijk, creatief en erg klantgericht. Ze kan veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden.

Marcello van der Griend, Senior Relationship Manager, Anthos Amsterdam

Mirjam is iemand die ongelooflijk goed gefocussed is op wat ze moet doen. Ze is heel georganiseerd, werkt efficiënt en op tijd, en laat zich niet gauw afleiden (waardoor fouten zouden kunnen ontstaan).
Ik heb altijd groot vertrouwen gehad in alles wat Mirjam voor mij deed. Ik wist dat ik het niet hoefde te controleren. Dat had ze zelf al gedaan.
Afkomstig uit Volendam is haar motto “Niet lullen maar poetsen” en dat doet ze dan ook. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Melina ten Have, directeur Outerstanding Consulting

Consciëntieus in haar handelen, oplossingsgericht en altijd mensgericht. Heerlijk om zaken los te laten en in Mirjams handen te geven. Komt altijd goed en sneller dan je verwacht!

Organiseren, organizer, professional, Mirjam Denneman Vos, Events, Evenement, feest, structuur, overzicht, Mirjam Denneman, professioneel, talent, Virtual PA, assistent, secretaresse